Service

Bij ons bedrijf gaat het bij het verlenen van service niet alleen om ons product maar vooral om de klant. Een voorbeeld hiervan is dat de klant in de meeste gevallen wijzigingen in het ontwerp, de offerte, de uitvoering of wat dan ook zonder problemen kan laten aanbrengen. Een ander voorbeeld is dat we altijd bereikbaar zijn voor onze relaties. Deze kunnen altijd contact opnemen voor vragen of opmerkingen. Daarbij worden ze op een vriendelijke wijze te woord gestaan.

Een bekend Nederlands gezegde is: Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Dat brengt ons op klachtenbehandeling. Het komt voor dat een product van een leverancier te laat wordt afgeleverd, of verkeerd wordt geleverd. Ook kan het zijn dat een werk niet helemaal kan worden afgemaakt, om wat voor reden dan ook. Daarom hebben we onszelf aangeleerd om klachten zo snel als in ons vermogen ligt af te handelen. Onze relaties worden altijd goed behandeld, daar hebben ze recht op. Wij nemen altijd de verantwoordelijkheid op ons, ook al ligt deze bij andere partijen. Wij dragen bij aan de oplossing. Zo worden klachten altijd op een bevredigende wijze afgehandeld. Tijdens het bespreken van de klacht laten wij weten wat we gaan doen om de klacht te verhelpen. Ook laten we tijdens het oplossen van de klacht tijdig weten in welke fase we zijn.

Tot slot, onze manier om duurzame relaties op te bouwen is om altijd vriendelijk te zijn, we tonen interesse voor het probleem, we houden ons aan onze beloftes en afspraken, we maken tijd voor de klant, de klant wordt snel geholpen, we geven correcte informatie. Niet alleen tijdens de bouw of verbouwing proberen we meerwaarde te leveren maar ook op het gebied van service proberen we de beste te zijn!

Comments are closed.